Oproep voor vrijwilligers om te helpen bij het jaarlijkse buurtfeest Tuinen van West Fest op 18-6-2023

Op zondag 18 juni organiseert de Ondernemersvereniging Tuinen van West het jaarlijkse Tuinen van West Fest. Hét  gratis buurtfeest en festival voor bewoners en ondernemers uit de buurt en daaromheen..

Dit jaar strijkt het festival neer op het terrein van  Up Events.

Tussen 12 en 18 uur valt er te genieten van live muziek, spoken word,  poppentheater, circusworkshop, een markt met lokale producten en nog veel meer.

De organisatoren zoeken enthousiaste mensen die graag willen helpen dit feestje voor de buurt ook ván de buurt te maken.

Voor zaterdag 17 juni zijn ze op zoek naar mensen die kunnen helpen bij de opbouw van het evenement. Er moeten marktkraampjes worden opgebouwd en het terrein moet worden versierd en aangekleed. Dit kan pas na 18 uur.

Voor zondag 18 juni zijn er 6 vrijwilligers nodig om tussen 10 en 20  in twee shifts de organisatoren te helpen met de volgende taken.

  • artiesten opvang en -begeleiding: Deze persoon heeft contact met Sil, die met zijn kar muziekinstrumenten en dergelijke naar het podium kan vervoeren. Verder maakt deze vrijwilliger de artiesten wegwijs naar de backstage-tent en voorziet ze van de benodigde informatie.
  • artiesten catering. Deze persoon zorgt ervoor dat de artiesten muntjes en/of vouchers ontvangen en legt hen uit waar en wanneer ze eten en drinken kunnen verkrijgen
  • contactpersoon marktkraamhouders. Deze persoon begeleidt de standhouders naar de voor hen gereserveerde marktkraam. Sommigen hebben stroom nodig en anderen niet. Bij vragen of problemen weet deze  bij wie er ingeschakeld moet worden om het probleem op te lossen.

Op zondag komt er geen zwaar lichamelijk werk bij kijken. Er kan een vrijwilligersvergoeding gegeven worden en voor eten en drinken wordt gezorgd.. Er is dus ook voldoende tijd over om zelf van het Tuinen van West Fest te genieten dus neem vooral je vrienden en familie mee!

Opgeven kan bij :
Mirjam Coelho: mirjamcoelho@gmail.com of bij
Casper Oorthuys: casper@monsterverbond.nl