Aanmelden als lid

Lid-worden_120

U kunt zich hier aanmelden om lid te worden van de Belangenvereniging Buurt 10, de Eendracht.

U ontvangt dan ook in de toekomst automatisch de nieuwsbrieven van onze belangenvereniging.
Daarnaast telt uw stem/mening (anoniem) ook mee bij de gemeente Amsterdam via onze enquêtes met vraagstukken.
UW MENING TELT DAN OOK MEE!

U kunt zich ook aanmelden via de Smartphone, zie QR-code:

BvB10a Lid worden QE link

U kunt zich ook aanmelden als bestuurslid of ondersteunend-bestuurslid van de vereniging, vul dan bij opmerking “bestuurslid” of “ondersteunend-bestuurslid” in. Uw aanmelding wordt in het bestuursoverleg besproken.

Donatie(s) en contributie

Met uw vrijwillige contributie of donatie ondersteunt u ons in de onkosten die wij maken, bijvoorbeeld kosten die niet vergoed worden door de gemeente en andere zaken/instantie(s).
Wilt u doneren, klik hier!

De vereniging wordt bestuurd door vrijwilligers. In de toekomst zullen wij een kleine vrijwillige bijdrage vragen voor onkosten die wij maken voor bijvoorbeeld het printen van flyers. De vrijwillige bijdrage zal ergens tussen de € 2,– a € 5,– per jaar zijn, zodra hier meer nieuws over is zullen wij u verder informeren.

Vergeet niet de op de link in de bevestigingsmail te bevestigen door te klikken en de instructies te volgen. Wanneer geen bevestiging wordt ontvangen controleer dan ook even de spambox.

Aanmelden als lid Belangenvereniging Buurt 10

* Graag invullen
Nieuwsbrief
Leden

Belangenvereniging Buurt 10:

Zie onze privacybeleid op de site over de informatie die wij vastleggen. In de voetnote van de mail(s) kunt u de ingeschreven informatie wijzigen of u afmelden op de mail.

Wij gebruiken Mailchimp als platform (informatiemechanisme) om u te kunnen informeren voor o.a. onze nieuwsbrieven en ledeninformatie. Hierbij bent u op de hoogte dat uw informatie wordt gestuurd naar Mailchimp voor verwerking van bovengenoemde taken. Voor meer informatie betreffende Mailchimp’s privacy regels kijk hier.

Ons privacybeleid kunt hier bekijken