Windmolentoernooi info 2024, 13 tm 16 juni

Windmolentoernooi info 2024, Windmill Ultimate Frisbee (versterkt geluid).


Windmill Ultimate Frisbee 2024 vindt plaats van donderdag 13 juni, 16.00 uur tot en met zondag 16 juni, 17.00 uur.  De eerste wedstrijden beginnen op vrijdag de 14e tussen 8 en 9 uur .
Adres: Bok de Korverweg 4, 1067 HR Amsterdam, Nederland.

Er zullen 80 teams zijn op Windmill 2024, verdeeld over 3 divisies: gemengd (40), vrouwen en open (20/20). De inschrijving opent op 20 januari om 16.00 uur (CET). Op de windmolen homepage kunt u uw team aanmelden, hier kunt u zich ook als vrijwilliger of gast aanmelden.

De inschrijving voor teams sluit op 20 februari. Zodra de inschrijving is gesloten, maken we zo snel mogelijk bekend welke teams zich hebben ingeschreven voor Windmill. Om je plek te bevestigen, zorg ervoor dat je de aanbetaling op tijd betaalt!
Voor meer informatie over het Windmolentoernooi, bekijk onze  FAQ-pagina !

Accommodatie

Je kampeerplek is inbegrepen in je spelers-/festivalticket. Dit jaar krijgt Windmill een eigen camping op loopafstand van het festivalterrein en de speelvelden.

Het is mogelijk om kampeerspullen te huren op de sportcamping. Stuur een e-mail naar mailto: info@windmilltournament voor meer informatie. Op de sportcamping is het ook mogelijk om glampingtenten te huren. Bezoek hun website om te boeken:  campingamsterdamcity.com .

Als u wilt, kunt u ook op eigen kosten een hotel of hostel in de buurt boeken, maar wat nog belangrijker is: u mist mogelijk de leuke activiteiten die tussen 16.00 en 03.00 uur plaatsvinden. Kampeer bij ons voor de volledige ervaring!

Gasten

Je kunt meedoen aan de Windmill-ervaring, ook als je geen team hebt! U bent van harte welkom om als onze gast mee te doen en van het festival te genieten. Als je gewoon langs wilt komen om een ​​paar wedstrijden te kijken en een biertje te drinken, dan kun je dat gerust doen. Ga gewoon naar de receptie om in te checken. Aanmelden als gast kan tot 30 mei!

Wilt u ook bij ons kamperen en dineren, dan dient u zich aan te melden als festivalbezoeker. Het festivalticket kost €100,- en dient vóór 1 juni betaald te zijn, meer informatie onder ‘inschrijven en betalen’. De inschrijving voor de gasten gaat binnenkort open!

Voor deze prijs ontvang je alle voordelen van een speler, minus het ultieme. Kamperen is inbegrepen, evenals diner op vrijdag en zaterdag. Voor meer informatie over gast zijn bij Windmill kunt u  ons een e-mail sturen ! 

(info vertaalt via Google Translate)

Zie verdere informatie: https://www.windmilltournament.com/2024
ook vermeld op: https://www.sportparkdeeendracht.nl/evenementen/kalender/